Mollen en woelratten

Mollen en woelratten

MOLLEN EN WOELRATTEN

MOLLEN EN WOELRATTEN


Wij bestrijden mollen en woelratten met de Mauki mollenbestrijder. Deze machine is 100% efficiƫnt en heeft een groot bereik.

De dampen zijn ongevaarlijk voor mensen,  gevogelte , katten en honden. Met de benzinemotor wordt een mengsel van diesel en benzine (1:50) tot verdamping gebracht. Deze rook wordt via een flexibele metalen slang en een stolp in het gangenstelsel gebracht en zorgt voor een zeer snelle verspeiding van de rook en verdrijving van de zuurstof. Het ongedierte kan niet ontkomen door de snelheid van het systeem. De dieren worden hierdoor verlamd binnen enkele seconden via de ademwegen, met een pijnloze dood tot gevolg.Bel voor advies

of een afspraak...

0615851031

MOLLEN


De mollen zijn vooral in de herfst en het voorjaar actief.  Het gegraaf van de mollen kan daarnaast ook ervoor zorgen dat de wortels van jonge planten in uw tuin beschadigd raken. Door bovenstaande reden kiezen veel mensen ervoor om mollen te gaan bestrijden.

WOELMUIS OF WOELRATZoals hiernaast te zien is op de foto lijkt de woelrat heel erg op de bruine rat. Maar er zijn wel degelijk verschillen.

Zij hebben een kortere snuit en staart en leven vooral dicht bij water. Ze eten voornamelijk wortels van planten,  stengels en planten.
Email ons: info@gaudo.nl

Bel ons: 0615851031